InnerTeaching

Persoonlijke en ervaringsgerichte opleidingen

Start je Reis

Opleidingen bij InnerMovement

InnerTeachings is het opleidingsplatform van InnerMovement. Hier vind je informatie over onze opleidingen en modules die we aanbieden om je te begeleiden op jouw pad naar binnen. Zoek je individuele begeleiding en therapie ga dan naar InnerGuidance.

Ervaringsgerichte opleidingen

We onderscheiden ons van andere opleidingsprogramma’s door een unieke combinatie van de authentieke Oosterse yogafilosofie met hedendaagse Westerse psychologische inzichten en leervormen. De yogafilosofie is een belangrijke kapstok, omdat het een ervaringsgericht pad laat zien naar thuiskomen bij jeZelf. De Westerse psychologie verschaft effectieve inzichten en leervormen in persoonlijke ontwikkeling.

Deze combinatie maakt het mogelijk om in onze programma’s duurzame transformaties te doorgaan waarbij je bewustzijn verruimt en de verbinding met jezelf en anderen toeneemt.

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

In onze opleidingstrajecten hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht, respect voor ieders persoonlijke pad, kleinschaligheid en kwaliteit.

Wij geloven namelijk dat je als mens alleen kunt leren en transformeren als er voldoende veiligheid en gelijkwaardigheid aanwezig is. De docenten van InnerMovement stellen zich dus niet op als Guru, maar hebben zich wel onderscheiden in levenservaring en de stappen die ze al op het pad hebben gezet. Op basis van deze veiligheid ontstaat er bereidheid om naar jezelf te kijken, ook als je daarbij donkere delen van jezelf tegenkomt.

Daar waar je zelf normaal gesproken niet durft te gaan,
zijn wij er om je te begeleiden en te gidsen.

Start nu  jouw reis bij de Basic InnerMovement.

 

Erkend yogadocent worden?

Omdat de yogafilosofie en het pad van de yogi is verweven in ons hele aanbod is het mogelijk om op je ontwikkelpad bij InnerMovement een afslag te kiezen richting het behalen van je diploma als volwaardig yogadocent. De programma’s zijn echter net zo waardevol voor je persoonlijke ontwikkeling als je ervoor kiest om geen yogadocent te worden.

Leer meer over Yoga Teacher Training van InnerMovement

Ervaringen van anderen

“Ik heb mezelf weer teruggevonden, door te ervaren dat ik nooit echt weg was”

“Door de opleiding voel ik me meer ontspannen, authentieker en zelfverzekerder.”

“Ik heb een heel fijn gevoel over gehouden aan eerste sessie met Jitske. Het voelt al meteen een stuk minder spannend om in mijn gedachten te zijn en dat is echt heel erg fijn.”

“Dank voor de waardevolle sessie weer gisteren. Jullie begeleiden het echt heel goed, met rust en zorgvuldigheid. Plus we krijgen echt een gevoel van gelijkwaardigheid en onpartijdigheid.”

“Chris en Jitske hebben met zo ontzettend veel liefde, toewijding en verdieping deze opleiding gegeven, daar heb ik echt niets dan enorme bewondering voor.”

“Door de opleding heb ik mijn innerlijke beweging leren vertalen naar woorden. Hierdoor kan ik anderen meenemen en deelgenoot kan maken. Dit is zowel in mijn persoonlijke leven als wanneer ik yogales geef heel waardevol.”