InnerGuidance

Begeleiding door Chris

We zijn allemaal mensen. We kunnen het niet altijd alleen. In relatie met een ander durven we meer. Kan er heling plaatsvinden. Met compassie en scherpte sta ik naast jou.

Begeleiding door Jitske

Met aandacht en betrokkenheid begeleid ik je graag met jouw vragen. En help ik je op weg naar meer verbinding met jezelf.

 

 

Relatie therapie

 

Samen zijn in een liefdesrelatie is heerlijk en niet altijd even makkelijk. Chris en Jitske geven samen de relatiesessies. Zorgvuldig en zonder partijdigheid helpen we jullie zorg te dragen voor jullie relatie 

PErsoonlijke begeleiding

Coaching bij InnerMovement

Welkom op InnerGuidance! Hier vind je ons aanbod in persoonlijke begeleiding. Op dit moment bestaat ons team uit twee ervaren coaches; Chris Kleinschmidt en Jitske van der Velde. Zij zijn ieder beschikbaar voor inidividuele sessies en begeleiden samen ook stellen in relatietherapie. Lees meer over wie ze zijn en hoe ze te werk gaan via de bovenstaande opties.

Ervaringen van anderen

“Ik heb mezelf weer teruggevonden, door te ervaren dat ik nooit echt weg was”

“Door de opleiding voel ik me meer ontspannen, authentieker en zelfverzekerder.”

“Ik heb een heel fijn gevoel over gehouden aan eerste sessie met Jitske. Het voelt al meteen een stuk minder spannend om in mijn gedachten te zijn en dat is echt heel erg fijn.”

“Dank voor de waardevolle sessie weer gisteren. Jullie begeleiden het echt heel goed, met rust en zorgvuldigheid. Plus we krijgen echt een gevoel van gelijkwaardigheid en onpartijdigheid.”

“Chris en Jitske hebben met zo ontzettend veel liefde, toewijding en verdieping deze opleiding gegeven, daar heb ik echt niets dan enorme bewondering voor.”

“Door de opleding heb ik mijn innerlijke beweging leren vertalen naar woorden. Hierdoor kan ik anderen meenemen en deelgenoot kan maken. Dit is zowel in mijn persoonlijke leven als wanneer ik yogales geef heel waardevol.”