Over Jitske

“Everything will be ok in the end, if it is not ok, it is not the end.”

Wie ben ik?

Mijn naam is Jitske. In de afgelopen 12 jaar begeleid ik mensen via bewustwording naar meer verbinding met zichzelf. Je kunt je niet verbinden met iets waar je je niet bewust van bent.

Voor mij gaat het over verbinding met alle lagen van het menszijn; de fysieke laag van het lichaam; het denken; de laag van emoties en gevoelens en vooral de diepe laag van stilte en rust in je Zelf: je essentie. 

 

Achtergrond

Al meer dan 20 jaar ben ik nieuwsgierig en toegewijd naar wie wij als mens in wezen zijn. Ik vond in yoga(filosofie) en meditatie antwoorden en ervaringen op de vraag wie ik ten diepste ben. In mijn verder onderzoek naar mezelf groeide de liefde en waardering voor zowel het duale van alle persoonlijke en relationele aspecten van mijn mens zijn, als voor de non-duale essentie van het Zelf.

Vanuit deze fascinatie en passie voor persoonlijke ontwikkeling en bewustwording volgde ik vele opleidingen, trainingen, workshops en sessie met diverse leraren op het gebied van yoga(filosofie), meditatie, lichaamswerk, tantra, intimiteit en seksualiteit en IFS. Daarnaast is mijn partner Chris gedurende al deze jaren mijn geliefde en levensreisgenoot geweest in zowel de innerlijke – als de uiterlijke wereld. In relatie met hem en in de bedding van onze liefde, heeft mijn ontwikkelingsproces zich enorm kunnen verdiepen.

De verbinding met mezelf, die ik in dit proces heb gevonden (en die zich nog steeds ontwikkelt), heeft me persoonlijk ontzettend veel gebracht. Het blijkt ook een belangrijke bedding en kompas te zijn voor de persoonlijke processen van anderen. Geleidelijk ben ik daarom andere mensen gaan begeleiden in de zoektocht naar zichzelf.  Allereerst door de oprichting van Yogaya in Utrecht. Tijdens de yogalessen die ik geef staat de verbinding met het lichaam en de stilte en ruimte in jezelf centraal. Vervolgens breidde mijn werk zich uit door het ontwikkelen en begeleiden van een driejarige verdiepende yoga opleiding waarin bewustwording hand in hand gaat met persoonlijke ontwikkeling. Op een natuurlijke wijze is hieruit een praktijk ontstaan waar ik mensen en partners begeleid met hun persoonlijke vraagstukken.

Wil je meer weten of kennismaken? Je bent altijd welkom!

 

InnerTeachings

Opleidingen en trainingen

InnerGuidance

Coaching en relatietherapie

InnerLeaderschip

Persoonlijk leiderschap als ondernemer